Ludowa Republika Magnifikatu

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Włodzimierz Molotin Stempel

Post autor: Włodzimierz Molotin »

30 minut temu, Leszek Ebe napisał:

Moje oficjalne stanowisko pozostaje niezmienne. Magnifikat nie ma żadnych praw do posiadania ani jednego skrawka wyspy Ardemii. A Włodzimierz Molotin jest zaślepiony i niespełna rozumu. Nie zamierzam by jakieś upadłe państwo, nagle z powrotem bezczelnie zagarniały ziemię. Zadbamy o to, by Magnifikat również nie zajmował ziem obecnie powstałej Kiriany.

Nie będzie mi jakiś imperialista szerzył zamętu i spekulacji. Jestem zaślepiony jedynie ideą wolności proletariatu i równości mas pracujących, tak jak i Magnifikat. Czesnorad posiada z Magnifikatem oficjalny traktat o uznaniu podmiotowości państw, który nie został i jak na razie nie zostaje zerwany.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg Stempel

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Godzinę temu, Leszek Ebe napisał:

Zadbamy o to, by Magnifikat również nie zajmował ziem obecnie powstałej Kiriany.

Potwierdzam słowa Pana Ribertropa, Kiriania i Magnifikat na siebie nie nachodzą - może najwyżej interesami. A btw to odmienia się per "Kirianii", na przyszłość

24 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał:

Czesnorad posiada z Magnifikatem oficjalny traktat o uznaniu podmiotowości państw, który nie został i jak na razie nie zostaje zerwany.

A najlepsze że Muratyka również takowe posiada z Magnifikatem i o ile wiem, pozostają one w mocy... XD

(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika

3 minuty temu, Bolesław Domu Kirianóo napisał:

A najlepsze że Muratyka również takowe posiada z Magnifikatem i o ile wiem, pozostają one w mocy... XD

Jeśli to prawda, to ciekawie...

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Traktat pozostaje w mocy ale problem pojawia się w momencie uznania Magnifikatu jako mikronacji gdyż bez forum, z jednym obywatelem ciężko jest spełnić ustalone przez nas kryteria.

ObrazekObrazekObrazek
Andrzej Płatonowicz Ordyński

Post autor: Andrzej Płatonowicz Ordyński »

Obawiam się, że za chwilę niektórzy mogą powiedzieć kilka słów za dużo, co wywoła niepotrzebne komplikacje z integracją Nordaty. Po co?

Awatar użytkownika

Ja tu tylko orędzie wygłosiłem. To inni zdecydowali się je komentować na swój sposób...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości zza granicy”