Odejście z mikroświata

Awatar użytkownika
Aleksej Reutow Stempel

Odejście z mikroświata

Post autor: Aleksej Reutow »

Zdrastwujtie Towarzysze,
Ogólnie widząc i dostrzegając jednak coraz mniejszy wolny czas i tym bardziej przedłużającą się realiozę, to ogłaszam, że już definitywnie nastąpił ten czas, by odejść z mikroświata. Cieszę się, że całą tą drogę mogłem świetnie się bawić i uczestniczyć w budowie i rozwoju wpierw Republiki Socjalistycznej Czesnoradu, a potem Związku Kolektywistycznych Republik Rad. Świetnie mogłem też spędzić czas rozwijając ten kraj, jak i w ogóle przyczynić się do jego założenia i zbudowania całej fabuły i kontentu aż po dzisiejszy dzień.

Jednakże najwyższa pora na mnie i na moje odejście. Na początku fakt faktem uśmierciłem Drenina, by i stworzyłem Reutowa, z myślą, że jednak coś raz na jakiś czas zrobię. Aczkolwiek ostatecznie okazało się, że jednak już definitywnie nie jestem w stanie. Może kiedyś w przyszłości jeszcze wrócę, ale to jest już czysto hipotetyczne, ponieważ nie przewiduję na ten moment powrotu.

W związku też z moim odejściem, to zrzekam się wszystkich funkcji państwowych i dyplomatycznych. Reutowa co prawda nie uśmiercam i sobie może być. Jednakże to konto nie będzie funkcjonowało, przynajmniej na długo.

Także, jeszcze raz dzięki za wszystko, bo być może już nie wrócę.
Piotr Suworow

Re: Odejście z mikroświata

Post autor: Piotr Suworow »

Wielka szkoda.
Mamy nadzieję, że wrócisz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”