Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

*Wersja "na żywo"

*Projekt Generała Schneider'a
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Oczywiście że to odpowiedni do tego tematStanisław Kowalski pisze: ndz sty 25, 2026 9:57 pm Towarzysze. Niewiem czy jest to odpowiedni to tego temat lecz chciałbym państwu przedstawić projekt naszego generała @Karl von Schwarzengrau. Pociąg "Magna Beatudia" bo tak nazwał ją Towarzysz Schwarzengrau to coś w rrodzaju Polskiego pendolino. W załączeniu wysyłam projekt oraz wygenerowaną przez chat GPT wizualizacje. W wolnym czasie zrobie jakieś parametry do tego pociągu
*Wersja "na żywo"
*Projekt Generała Schwarzengrau'a

Z jednej strony rozumiem pomysł skupiania się wpierw na komitacie Dobromijskim. Uważam jednak że lepszym pomysłem bedzie najpierw poprowadzenie lini kolejowych miedzy naszymi największymi miastamiElisa Prakopenka pisze: wt lut 03, 2026 7:28 pm W Komtancie Dobromiejskim to są będą budowane te koleje dzisiaj się zaczyna budowa tych koleji a skończy się 15 w Niedzielę, w tym się zaczyna mój urlop w 7 lutego i jak wrócę z urlopu po 2 tygodniowym to będzie budowa w Komitacie Złotomirskim te plany bedą Tajemncą Państwową tylko ja mogę wiedzieć z mojej wizji
![]()
Jeśli tajemnicą państwową to również będą mogli o tym wiedzieć rząd i PrezydentElisa Prakopenka pisze: wt lut 03, 2026 7:28 pm W Komtancie Dobromiejskim to są będą budowane te koleje dzisiaj się zaczyna budowa tych koleji a skończy się 15 w Niedzielę, w tym się zaczyna mój urlop w 7 lutego i jak wrócę z urlopu po 2 tygodniowym to będzie budowa w Komitacie Złotomirskim te plany bedą Tajemncą Państwową tylko ja mogę wiedzieć z mojej wizji
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości