Wniosek o nadanie obywatelstwa

Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel

Wniosek o nadanie obywatelstwa

Post autor: Pankracy Lewicki »

Szanowny Towarzyszu Prezydencie,

Zwracam się z prośbą o zaszczyt nadania mi obywatelstwa Beatudzkiej Republiki Rad. Moim celem jest aktywne wspieranie rozwoju naszej socjalistycznej ojczyzny oraz wnoszenie własnego wkładu w jej umacnianie. Zapewniam, że swoją pracą i postawą będę wiernie służyć ideałom socjalizmu, zawsze mając na względzie dobro ludzi pracy i pomyślność całej wspólnoty.
Ja, Pankracy Lewicki, uroczyście przysięgam, wiernie służyć narodowi socjalistycznemu, sumiennie wypełniać swoje obowiązki względem narodu oraz ludzi pracy, budować i umacniać socjalizm, a przy tym wspierać swoją pracą ojczyznę. Ślubuję również, bronić jej interesów i chronić ją, pod każdym możliwym względem, od wszelkich wrogów ludu i wyzyskiwaczy, chcących wzbogacić się kosztem ludzi pracy. Przysięgam również, pilnie przestrzegać prawa panującego w Beatudzkiej Republice Demokratycznej.
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Re: Wniosek o nadanie obywatelstwa

Post autor: Stanisław Kowalski »

Pankracy Lewicki pisze: sob sty 17, 2026 7:20 pm Szanowny Towarzyszu Prezydencie,

Zwracam się z prośbą o zaszczyt nadania mi obywatelstwa Beatudzkiej Republiki Rad. Moim celem jest aktywne wspieranie rozwoju naszej socjalistycznej ojczyzny oraz wnoszenie własnego wkładu w jej umacnianie. Zapewniam, że swoją pracą i postawą będę wiernie służyć ideałom socjalizmu, zawsze mając na względzie dobro ludzi pracy i pomyślność całej wspólnoty.
Ja, Pankracy Lewicki, uroczyście przysięgam, wiernie służyć narodowi socjalistycznemu, sumiennie wypełniać swoje obowiązki względem narodu oraz ludzi pracy, budować i umacniać socjalizm, a przy tym wspierać swoją pracą ojczyznę. Ślubuję również, bronić jej interesów i chronić ją, pod każdym możliwym względem, od wszelkich wrogów ludu i wyzyskiwaczy, chcących wzbogacić się kosztem ludzi pracy. Przysięgam również, pilnie przestrzegać prawa panującego w Beatudzkiej Republice Demokratycznej.
Aby otrzymać obywatelstwo trzeba wpierw być 4 dni aktywny na forum bądź discordzie a dopiero potem należy złożyć przysięge. Wiem że wykonał towarzysz te wymagania już w przeszłości lecz wiemy oboje jak jest. Wobec czego nie moge na chwile obecna udzielić towarzyszowi obywatelstwa ani w Beatudzkiej Republice Demokratycznej ani w jak to Towarzysz nazwał Beatudzkiej Republice Rad
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel

Oczywiście. Przedstawione warunki są niczym w porównaniu do budowy potęgi i chwały BRD!
Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel

Ponownie wnoszę o nadanie obywatelstwa.
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Post autor: Stanisław Kowalski »

Jasne. Z racji że Towarzysz już zrealizował wymagania potrzebne do otrzymania obywatelstwa, mogę je panu wkońcu nadać. Witamy z powrotem
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel

Dziękuję.
Awatar użytkownika
Elisa Kirianóo von Hohenburg Stempel

Post autor: Elisa Kirianóo von Hohenburg »

Dziękuję za tą informację, już przeczytałam i wiem. No muszę być aktywnym no i tyle przez 4 dnii
htfjtfjtyfkjrtyujrtyujhnxrtf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kancelaria Prezydenta”