Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Ciężko mi na ten moment stwierdzićStanisław Kowalski pisze: ndz paź 19, 2025 1:03 pm RMAW za 5 dni. Chciałbym sie spytać @Mateusz Brzęczyszczykiewicz czy bedziesz brał udział?
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Ciężko mi na ten moment stwierdzićStanisław Kowalski pisze: ndz paź 19, 2025 1:03 pm RMAW za 5 dni. Chciałbym sie spytać @Mateusz Brzęczyszczykiewicz czy bedziesz brał udział?

Cóż, z pewnością to będzie bardzo ciekawy wyścig. Obawiam się najbardziej o piątek, nie wiem czy sobotę też.Stanisław Kowalski pisze: wt lis 18, 2025 11:39 pm Już za moment rajd Orientyki. Jak tam nastroje 3 dni przed wydarzeniem?

U mnie z Piątkiem tez cieżko. Nawet bardzo bo niewiem czy zdąże na jakikolwiek OS tego dnia. No cóż, pomimo tego ciężkiego startu reszta powinna pójść jak po maśle. Mam chyba jakąś klątwe która sprawia że zawsze w trakcie RMAW mam coś do robotyMateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: śr lis 19, 2025 10:58 amCóż, z pewnością to będzie bardzo ciekawy wyścig. Obawiam się najbardziej o piątek, nie wiem czy sobotę też.Stanisław Kowalski pisze: wt lis 18, 2025 11:39 pm Już za moment rajd Orientyki. Jak tam nastroje 3 dni przed wydarzeniem?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość