Szia!

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg Stempel

Szia!

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Szia!
Trochę smutno, że po paru ładnych latach działalności liczba wątków powitalnych wynosi z jakiegoś powodu zero, więc może będę tym pierwszym. Co starsi mieszkańcy Beatudii, wcześniej RLS mogą mnie kojarzyć jako osobę pojawiającą się w wczesnych dziejach państwa, nieskromnie mogę nawet powiedzieć że w pewnym momencie uchroniłem Kraj Szczęścia od popadnięcia w niebyt. Potem jednak przez natłok obowiązków całkowicie wycofałem się z życia publicznego, oddając władzę towarzyszowi Brzęczyszczykiewiczowi, który dzierży ją do dziś. Nie sądzę żebym zaczął teraz działać na cały albo nawet pół etatu, ale moim celem jest zaglądać tu częściej niż raz na brodryjski rok, a potencjalnie w przyszłości założyć partię.
Co do mojego obywatelstwa, powinienem dalej je posiadać, gdyż nabyłem je jeszcze na starych zasadach. Nie bardzo wiem jak z moim jedynym posiadanym odznaczeniem, ale jeśli dalej istnieje w niezmienionej szacie graficznej którą mu nadałem to jak najszybciej zabiorę się za zaproponowanie ulepszonego dizajnu, bo tamten był... średniawy.
W każdym razie miło mi zobaczyć ponownie Beatudię, chociaż w zupełnie innych realiach politycznych niż kiedy ją zostawiałem.
(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Re: Szia!

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Witamy ponownie!
Niezwykle cieszę się, że Wasza Ekscelencja ponownie gości w Beatudii. Jeśli chodzi o obywatelstwo, oczywiście dalej je Wasza Ekscelencja posiada. Chciałbym jednak naprostować, nie dzierżę władzy w BRD. Dzierżymy ją kolektywnie, wraz z całą partią. Z resztą jeśli ktokolwiek dzierży tu władzę, to tow. @Stanisław Kowalski . Ja w partii. Odznaczenie jak było tak i chyba jest (choć już o nim zapomniałem :) ), jednak jeśli chodzi o odznaczenia to zamierzamy wprowadzić już nowe, skoro już mamy odnośnie tego ustawę. Co by nie było z chęcią zobaczyłbym remake tamtego odznaczenia. Oczywiście jeśli chodzi o uratowanie BRD w pewnym etapie jej egzystencji, myślę że za ten czyn należy się jakieś osobne odznaczenie, ale najpierw to w ogóle trzeba stworzyć. :D
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitalnia”