Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Jeśli to wszystko co chce towarzysz powiedzieć, to i ja przedstawię sprawę następująco. Beatudzka Republika Demokratyczna posiada aktualnie 1350 rubli radzieckich. W związku z powyższym z przyczyn obiektywnych nie jesteśmy w stanie zwrócić towarzyszowi takiej kwoty. Jesteśmy za to w stanie podarować towarzyszowi coś, co będzie swoją wartością stanowiło dalsze uzupełnienie tej kwoty (np. ileś aut marki Soldat).Feliks Dzierżyński pisze: pn cze 23, 2025 4:31 pm Towarzyszu na moją obronę nie powiem nic mimo ze mam cos na swoją obronę, ale 60% zysków (3 714 sor) z rewolucji mi się należy według mojego kontraktu z ś.p. tow. drewninem. A jeśli mam mówić coś na swoją obrone to jest to, że firma mi oficjalnie nie została przekazana więc nie moge jej przekazać BRD, więc prosiłem o zwrócenie jej mi ale o to chodzi żeby rewolucja nadal pośmiertnie działała dla tow. drewnina, 2 argumentem jest są słowa tow. Drewnina które mówią " ty wiesz, że do mnie cały czas należy, Bo jeśli nie napisałem nic oficjalnie
viewtopic.php?t=1647 - ślubowanieFeliks Dzierżyński pisze: pn cze 23, 2025 4:31 pm Towarzyszu na moją obronę nie powiem nic mimo ze mam cos na swoją obronę, ale 60% zysków (3 714 sor) z rewolucji mi się należy według mojego kontraktu z ś.p. tow. drewninem. A jeśli mam mówić coś na swoją obrone to jest to, że firma mi oficjalnie nie została przekazana więc nie moge jej przekazać BRD, więc prosiłem o zwrócenie jej mi ale o to chodzi żeby rewolucja nadal pośmiertnie działała dla tow. drewnina, 2 argumentem jest są słowa tow. Drewnina które mówią " ty wiesz, że do mnie cały czas należy, Bo jeśli nie napisałem nic oficjalnie" także cały czas jestem socjalistą a nawet nie socjalistą a komunistą i nie ślubowałem wierności, bo mi nie kazaliście . 3 argumentem jest to że nie siałem zamętu tylko robilem to co do mnie należy. 4 argumentem jest nie byłem beczelny do niczego jak Tow. Mateusz napisał. Zawsze byłem wierny beatudii. A to z rewolucją to z woli ś.p. Tow. Drewnina.
Przekazywanie BRD przedsiębiorstwa o niejasnym wg. Towarzysza statusie, wytworzyło zamęt w BRD.nie siałem zamętu tylko robilem to co do mnie należy
I jako komunista chciał Towarzysz otrzymać określony procent zysku (chyba 25) z przedsiębiorstwa państwowego?cały czas jestem socjalistą a nawet nie socjalistą a komunistą
Zapomniał Towarzysz o wiadomości skierowanej do wszystkich członków LPS (swoją drogą szybko usuniętej). Otóż gdy z towarzyszem rozmawialiśmy o Rewolucji, napisał towarzysz "hihi" i coś o spłacaniu kredytów. Wiadomość ta miała charakter wyraźnie nabijający się z LPS i Beatudii. Później starał się towarzysz to zamaskować faktem, że na innym serwerze jest podobna sytuacja. Swoją drogą, czy wystarczającym faktem na ten zarzut nie jest już sama w sobie wyraźna sprzeczność między twoimi czynami a twoimi deklaracjami?nie byłem beczelny do niczego jak Tow. Mateusz napisał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość