Fabryka "Soldat"

Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Dwa nowe samochody cywilne Soldat

Post autor: Stanisław Kowalski »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Oprócz sprzętu wojskowego CR-1 i CR-2, Soldat rozpoczyna jeszcze produkcję dwóch modeli które będą możliwe do nabycia przez zwykłych cywilów.
Pierwszy z nich to Soldat "Mini". Samochód nie dużych rozmiarów stworzony do poruszania się po bardziej ucywilizowanych miejscach. Projekt samochodu został zaprojektowany przeze mnie i znajduje się poniżej
Obrazek
Drugi skolei model samochodu to Soldat "Natura" który jest całkowitym przeciwieństwem Soldata "Mini". "Natura" jest pojazdem stworzonym do poruszania się w terenie, nie zmienia to jednak faktu że nie poradzi sobie np: w mieście. Ze względu na jego właściwości w terenie produkowane zaczną być również jego militarne odmiany. Za projekt odpowiada towarzysz Zosiolin a jego dzieło możemy zobaczyć poniżej
Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz lut 09, 2025 11:24 am przez Stanisław Kowalski, łącznie zmieniany 1 raz.
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Re: Dwa nowe samochody cywilne Soldat

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Stanisław Kowalski pisze: sob lut 08, 2025 9:28 pm Oprócz sprzętu wojskowego CR-1 i CR-2, Soldat rozpoczynamy jeszcze produkcję dwóch modeli które będą możliwe do nabycia przez zwykłych cywilów.
Pierwszy z nich to Soldat "Mini". Samochód nie dużych rozmiarów stworzony do poruszania się po bardziej ucywilizowanych miejscach. Projekt samochodu został zaprojektowany przeze mnie i znajduje się poniżej
Obrazek
Drugi skolei model samochodu to Soldat "Natura" który jest całkowitym przeciwieństwem Soldata "Mini". "Natura" jest pojazdem stworzonym do poruszania się w terenie, nie zmienia to jednak faktu że nie poradzi sobie np: w mieście. Ze względu na jego właściwości w terenie produkowane zaczną być również jego militarne odmiany. Za projekt odpowiada towarzysz Zosiolin a jego dzieło możemy zobaczyć poniżej
Obrazek
Świetnie! Może jeszcze te samochody trochę "uładnię", ale tak to dobrze że są już jakieś koncepcje :)
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika

Re: Fabryka "Soldat"

Co ma towarzysz namyśli mówiąc: "Uładnieję"?
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika

Zmodyfikuję wizualnie tak, by lepiej wyglądały nie zmieniając ich faktycznego wyglądu (a bardziej jego koncepcji). Niemniej jednak na ten moment jest jak jest.
Obrazek
Awatar użytkownika

Dobrze. W takim razie czekam na postęp :)
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika

Towarzysze. Zespół Soldat jak zwykle zaskakuje, tym razem zamiast tworzyć samochody cywilne bądź sprzęt wojskowy tym razem postawili na samochód sportowy. Soldat sport to samochód stworzony to wyścigów a jego opływowy kształt pozwala na osiąganie większych prędkości. Pojazd zaprojektowałem ja i znajduje się poniżej. Liczymy że za niedługo Soldat sport jak i jego kierowca zacznie nas godnie reprezentować na wszelakich torach :D
Obrazek
Ostatnio zmieniony wt lut 18, 2025 2:10 pm przez Stanisław Kowalski, łącznie zmieniany 2 razy.
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika

Cudo!
Obrazek
Awatar użytkownika

Skoro Soldat sport spotkał się z pozytywnym odbiorem to może w przyszłości urządzimy jakieś wyścigi? Byłoby 20 kierowców każdy ścigający się w tym modelu. Wyścig byłby bardziej narodowy niż Międzynarodowy.
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika

Skoro Soldat sport spotkał się z pozytywnym odbiorem to może w przyszłości urządzimy jakieś wyścigi? Byłoby 20 kierowców każdy ścigający się w tym modelu. Wyścig byłby bardziej narodowy niż Międzynarodowy.
To dobry pomysł pod warunkiem, że byłyby osoby potencjalnie nim zainteresowane.
Obrazek
Awatar użytkownika

Poprosiłem chat gpt aby zrobił mi bardziej realny obraz Soldata sport. Nie jest to dokońca to co oczekiwałem ale jest nawet wporządku
Obrazek
Myśle że powinniśmy wykorzystywać ten wizerunek
Stanisław Kowalski
Awatar użytkownika

Stanisław Kowalski pisze: sob mar 15, 2025 8:37 pm Poprosiłem chat gpt aby zrobił mi bardziej realny obraz Soldata sport. Nie jest to dokońca to co oczekiwałem ale jest nawet wporządku
Obrazek
Myśle że powinniśmy wykorzystywać ten wizerunek
Ładnie odwzorowane. Też myślę, że ten wizerunek możemy wykorzystywać.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zakłady Państwowe”