XXV v-mundial w Cesarstwie Niemieckim - Sezon 58

Obrazek
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Re: XXV v-mundial w Cesarstwie Niemieckim - Sezon 58

Post autor: Robert Drenin »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

A to ciekawe. Choć w sumie Hasseland, Starosarmacja i Wandystan są jednymi z najlepszych drużyn, to w sumie jakiegoś większego zaskoczenia nie mam. Ale dobrze wiedzieć, jaki jest wynik w tegorocznym sezonie MUP.
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Friedrich von Baden Stempel

Post autor: Friedrich von Baden »

Robert Drenin pisze: ndz maja 19, 2024 5:36 pm A to ciekawe. Choć w sumie Hasseland, Starosarmacja i Wandystan są jednymi z najlepszych drużyn, to w sumie jakiegoś większego zaskoczenia nie mam. Ale dobrze wiedzieć, jaki jest wynik w tegorocznym sezonie MUP.
Ciekawe jak jeszcze te wyniki przekują się na Ranking Grunera, oraz na ostateczny podział na dywizje w przyszłym sezonie... :)
Fryderyk Orański aka Friedrich von Baden
Wielki Książę Badenii
Patriarcha Rotrii
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Post autor: Robert Drenin »

Friedrich von Baden pisze: ndz maja 19, 2024 8:14 pm
Robert Drenin pisze: ndz maja 19, 2024 5:36 pm A to ciekawe. Choć w sumie Hasseland, Starosarmacja i Wandystan są jednymi z najlepszych drużyn, to w sumie jakiegoś większego zaskoczenia nie mam. Ale dobrze wiedzieć, jaki jest wynik w tegorocznym sezonie MUP.
Ciekawe jak jeszcze te wyniki przekują się na Ranking Grunera, oraz na ostateczny podział na dywizje w przyszłym sezonie... :)
A owszem, ciekawe to z pewnością będzie. Tylko wyczekiwać następnego sezonu. Choć o ile dobrze kojarzę, to chyba nadejdą pewne dość spore zmiany w v-mundialu.
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Friedrich von Baden Stempel

Post autor: Friedrich von Baden »

Moi drodzy!

Minął już jakiś czas od zakończenia mundialu. Drużyny z podium zostały udekorowane. Nadszedł czas na podsumowania i podziękowania.

Po pierwsze dziękuję całemu sztabowi organizacyjnemu za zaangażowanie pomoc oraz wsparcie. Dziękuję trenerom za walkę. Dziękuję osobom, które wzięły udział w różnych konkursach. Dziękuję osobom, które kibicowały i aktywne udzielały się czy to w x11, na naszym forum lub forach swoich państw. Dziękuję wszystkim za obecność, dziękuję MUP, dziękuję za możliwość zorganizowania tego całego turnieju.

To była fantastyczna przygoda pełna emocji i niespodzianek. Mam nadzieję, że wszyscy bawili się równie dobrze jak ja i że niedługo spotkamy się ponownie na kolejnym v-mundialu. Pewnie nie spotkamy się w Cesarstwie Niemieckim, choć kto wie, może za jakiś czas... :) Daliśmy z siebie wszystko i myślę, że osiągnęliśmy sukces. ;)

Gratulacje dla całego podium, a szczególnie dla mistrza – Starosarmacji. Dziękuję pozostałym za rywalizację i udział. Życzę wszystkim trenerom dalszych sukcesów!
Nagrody za v-mundial zostały dziś wypłacone selekcjonerom zwycięskich drużyn.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję!
Fryderyk Orański aka Friedrich von Baden
Wielki Książę Badenii
Patriarcha Rotrii
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”