Wyniki Rajdów ZKRR

Obrazek
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Wyniki Rajdów ZKRR

Post autor: Robert Drenin »

W sumie to może być pierwszy wątek sportowy, bo jednak wyścigi są również rodzajem sportu, a przy tym według mnie dobrze by zbierać w jednym miejscu wszystkie wyniki, jakie Nasz Naród zajął w trakcie rajdów. Szkoda, że trochę tak późno podejmuje się tego dopiero, ale lepiej później, niż wcale.

To tak, może nie ma się czym chwalić, gdyż w Rajdzie Alpenfahrt 2023 zajęliśmy jedynie 10 miejsce, ale w sumie w tym sezonie pierwszy raz mogłem brać udział w takiej zabawie. Może w następnym sezonie uda się jakieś fajniejsze miejsce osiągnąć.

Poza tym, wzorując się na muratyckim wątku, fajnie może jednak kolekcjonować wszystkie te blachy, jakie otrzymuję w rajdach. Toteż wysyłam z tego, ale również i poprzednich:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel

Wyniki Rajdów Republiki Socjalistycznej Czesnoradu

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

2 minuty temu, Robert Drenin napisał:

Poza tym, wzorując się na muratyckim wątku, fajnie może jednak kolekcjonować wszystkie te blachy, jakie otrzymuję w rajdach. Toteż wysyłam z tego, ale również i poprzednich:

A no fajnie je kolekcjonować zwłaszcza że są ładne i dobrze pokazują już jakąś historię. Osobiście brakuje mi tylko domu gdzie mogłbym je wszystkie na ścianach zawiesić.

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Wyniki Rajdów Republiki Socjalistycznej Czesnoradu

20 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał:

A no fajnie je kolekcjonować zwłaszcza że są ładne i dobrze pokazują już jakąś historię. Osobiście brakuje mi tylko domu gdzie mogłbym je wszystkie na ścianach zawiesić.

Tak to prawda. A co do miejsca, gdzie je wieszać, to może zawsze jakieś muzeum. Wtedy to wszystkie ściany można zająć na te blachy.

Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Re: Wyniki Rajdów ZKRR

W końcu zaczął się kolejny sezon Rajdów Austro-Węgierskich i już jutro zaczynamy sezon w Voxlandzie, więc oglądajcie rajd uważnie! :D

Związku też z tym, otrzymałem nową blachę związku z rajdem w Voxlandzie:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Udało mi się zająć 8 miejsce w rajdzie Lumerii w ramach sezonu V. Toż to cud! :D
A poza tym, to mam nową blachę z rajdu lumeryjskiego:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

No niestety Rajd Leocji nie był najlepszy. Czerwonemu Sztandarowi udało się zdobyć 15 miejsce z 25. Miejmy nadzieję, że znacznie lepiej pójdzie w Rajdzie Muratyckim.
A tutaj też znajduje się blacha z Rajdu Leockiego:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

No niestety w Rajdzie Muratyckim nie zajęliśmy jednego z 10 miejsc, toteż żadnych punktów nie otrzymaliśmy, aczkolwiek zajęliśmy 11 miejsce z 22 miejsc. Więc byliśmy dość blisko, aby przynajmniej jeden punkt otrzymać w tym rajdzie.

Dodatkowo taką oto blachę otrzymałem dla tego rajdu:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

W przeciwieństwie do rajdu muratyckiego, muszę przyznać, że rajd szarotki wyszedł nam wyjątkowo dobrze, a wręcz najlepiej w całej historii Czerwonego Sztandaru, więc myślę, że wyjątkowo możemy świętować. :D

Natomiast tak, udało mi się ustatkować na czwartym miejscu, wraz z Espadą. Warto jeszcze wspomnieć, że udział w rajdzie wzięło 27 kierowców, więc wynik jest dość imponujący.

A tak się prezentuje blacha, którą otrzymałem z uwagi na rajd szarotki:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

No i powróciliśmy do naszej rzeczywistości. Rajd Sarmacki okazał się być jednak nietrafionym, tym samym zajęliśmy 14 miejsce w rankingu z 26 uczestników. Nie ukrywam, że taki wynik jest głównie skutkiem jednej wpadki, jaka miała miejsce zaraz po prologu.

Następny rajd z kolei jest już w sercu samych Rajdowych Mistrzostw, gdyż są w Monarchii Austro-Węgierskiej, czyli w państwie z którego wywodzi się RMAW. Jest to też oczywiście ostatni rajd w tym sezonie, więc po jego zakończeniu czekać nas będzie dość długa przerwa.

A tak się prezentuje blacha z Rajdu Sarmacji:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Towarzysze,
minął już finał Rajdowych Mistrzostw Monarchii Austro-Węgierskiej, który odbył się oczywiście w samej Monarchii.
Niestety, mnie osobiście nie poszedł już najlepiej finał, gdyż zająłem 13 miejsce, jednakże @Sheldon Anszlus Lovelace zajął już 9 miejsce, dzięki czemu Drużyna Czerwonego Sztandaru zyskała dodatkowe punkty w klasyfikacji końcowej.

Tym samym w klasyfikacji generalnej, osobiście zająłem miejsce 12, ale Drużyna Czerwonego Sztandaru zdobyła już 9 miejsce spośród wszystkich drużyn.

Poniżej zamieszczam ostatnią blachę tego sezonu, którą przekazaną mi w związku z uczestnictwem w rajdzie:
Obrazek
Tow. Robert Drenin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”