Edel Kamraden!

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Edel Kamraden!

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Kamerad!
Nie wiem czy się już tu witałem, gdyż w obiegu wakacyjnego zamieszania i dalszych prac rozwojowych realu i mikroswiata zapomniałem co nieco o ZKRR. Biję się w pierś, ale przybywam z przeprosinami.
Chylę czoła przed znakomitym odwzorowaniem realiów "Waszej państwowości". Miejsce dla fanatyków, ale miejsce z klimatem. To mnie sie podoba! Pamiętajcie, że wspierać się możemy i od dziś na pewno postaram się wspomagać również i Was.
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Re: Edel Kamraden!

Post autor: Robert Drenin »

Ale to wciąż uważam, że tam nic się nie stało i jak coś, to lepiej później niż wcale. Poza tym, do zmian człowiek musi się jeszcze przyzwyczajać, więc.

Poza tym, to w sumie ZKRR na arenie międzynarodowej też tak trochę się uspokoiło więc jak już prywatnie tam pisałem.

Natomiast serdecznie witamy Towarzysza w naszych skromnych progach i cieszymy się, że jednak udało nam się odzwierciedlić klimat związany z charakterystyką naszej mikronacji. :D
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika

Dzięki za powitanie Herr Kamerad.
Małe pytanko, gdzie macie dział "info z zagranicy"? Niec chcę robić bałąganu...więc zacznę tutaj informować o RMAW .:D

Dwudziestu śmiałków stawiło się na nieobowiązkowym prologu! To świetny wynik!

Na czele sam on, aktualny mistrz Helwetyk Romański!
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Post autor: Robert Drenin »

Heinz-Werner Grüner pisze: pt wrz 15, 2023 5:34 pm Dzięki za powitanie Herr Kamerad.
Małe pytanko, gdzie macie dział "info z zagranicy"? Niec chcę robić bałąganu...więc zacznę tutaj informować o RMAW .:D

Obrazek
Ciekawe, czy w tutejszym rajdzie uda mi się coś fajniejszego zająć. Natomiast co do działu, to znajduje się tutaj, ale w razie czego, to Towarzysz może również tutaj publikować.
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika

Robert Drenin pisze: pt wrz 15, 2023 8:03 pm
Heinz-Werner Grüner pisze: pt wrz 15, 2023 5:34 pm Dzięki za powitanie Herr Kamerad.

Obrazek
Ciekawe, czy w tutejszym rajdzie uda mi się coś fajniejszego zająć. Natomiast co do działu, to znajduje się tutaj, ale w razie czego, to Towarzysz może również tutaj publikować.
Dzięki wielkie, nie zauważyłem tego działu!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”