Podczas ostatnich obrad Rady Komisarzy Ludowych została podjęta decyzja odnośnie funkcjonowania Związku Kolektywistycznych Republik Rad na forum Muratyki. Oficjalnie ogłosić mogę, iż ZKRR opuszcza to forum przenosząc się na nowe, własne forum. Ponad rok spędzony na tym forum odcisnął wiele w toku działania Czesnoradu, a później ZKRR. Wszystkie informacje dotyczące przenoszenia forum będą publikowane w niedalekiej przyszłości.
Decyzja o forum
- Włodzimierz Molotin • Stempel
Decyzja o forum
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg • Stempel
Decyzja o forum

Proszę mnie źle nie zrozumieć, ale chociażby do pisania nowej Szabli chciałbym poznać powód, motywacje czy coś.
Premier II Federacji Nordackiej
Decyzja o forum
Odchodzicie z forum Muratyki? Proszę mnie nie zrozumieć źle, ale z forum Muratyki nikt nie odchodzi XD
Decyzja o forum
52 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:
Proszę mnie źle nie zrozumieć, ale chociażby do pisania nowej Szabli chciałbym poznać powód, motywacje czy coś.
Wolimy zacząć nowe forum na naszych warunkach, niż pozostać tu ze zmianami jakie mają nastąpić.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg • Stempel
Decyzja o forum
Ale tak się nie da. Głównie dlatego, że forum Muratyki już nie ma od jakiegoś czasu, jest forum Nowej Transnordaty Federacji Nordackiej
Premier II Federacji Nordackiej
Decyzja o forum
Misie pysie, to nie jest ani forum Muratyki, ani forum Federacji Nordackiej - to jest forum, jeszcze, Unii Nordackiej. Także nie opuszczajcie forum Muratyki, tylko forum Unii Nordackiej.
NKI przyjęło to do wiadomości. W związku z tym administrator czesnoradzki przestaje pełnić swoją funkcję z nastaniem północy. Dział zostanie zarchiwizowany po przenosinach.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
Decyzja o forum
Jakby jest to wielka szkoda, gdyż wspólna przygoda jeszcze wtedy IV Republiki oraz Czesnoradu na tym forum to materiał na dobrą książkę. Potencjalnie komedio-dramat patrząc co się przy tej okazji wyprawiało.
Nikt nikogo trzymać tu na siłę nie będzie więc droga przed wami pozostaje otwarta. Może skoro ZKRR i LRM są dobrymi partnerami udałoby się wam z nimi jakieś wspólne forum założyć. W obecnych czasach gdzie ludzi ubywa a aktywność często kuleje zawsze lepiej mieć towarzysza.
Jak już się zdecydujecie to przyślijcie pocztówkę z linkiem do nowego forum.
Decyzja o forum
https://nowiny.stempel.org.pl/ — uwaga na brakujące tytuły. @Sheldon Anszlus LovelaceAlbert Fryderyk de Espada pisze: czw lip 27, 2023 5:19 pm Jak już się zdecydujecie to przyślijcie pocztówkę z linkiem do nowego forum.
Re: Decyzja o forum
@Helwetyk już dodane, zapomniałem, że w phpBB każdy post ma własny tytuł.Helwetyk pisze: ndz lip 30, 2023 1:48 pm https://nowiny.stempel.org.pl/ — uwaga na brakujące tytuły. @Sheldon Anszlus Lovelace
Tak btw. co jaki czas są aktualizowane nowiny?