Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Ja również jestem za przyjęciem Traktatu.
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Ja również jestem za przyjęciem Traktatu.
Gratuluję serdecznie @Robert Drenin @Dimitrij Ścierkow
Towarzyszący Sekretarzowi Generalnemu Komitetu Centralnego Partii Robotniczej Magnifikatu członkowie Partii zaczęli wraz z nim śpiewać:
Ja również oczywiście gratuluję wszystkim zebranym stronom i liczę, że powstanie Wspólnoty Państw Robotniczych wpłynie bardzo pozytywnie na rozwój naszych narodów. Niech żyje Wspólnota!
Następnie Prezydent Republiki Ludowej Szczęścia wraz z delegacją również zaczęli śpiewać pieśń "Międzynarodówkę", jednakże w ich ojczystym języku:
Również gratuluję wszystkim biorącym udział w tym zebraniu. Jestem pewien, że WPR przyspieszy postęp naszych bratnich państw i jednocześnie jeszcze bardziej zbliży je do siebie.
Komisarz Ludowy Dimitrij Ścierkow oraz towarzysząca mu delegacja ZKRR zaczęli śpiewać "Międzynarodówkę" w ich ojczystym języku:
Zapraszam Szanownych Towarzyszy do wspólnego świętowania naszego sukcesu.
@Robert Drenin @Dimitrij Ścierkow
A to w sumie mogę się zjawić. A też poza tym, by pokazać też internacjonalistyczny charakter Wspólnoty, ZKRR i RLS myślę, iż również rozpocznie świętować.?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości