Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
To może przesunęlibyście te południki, aby widać było czesnorad w całej okazałości.
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
To może przesunęlibyście te południki, aby widać było czesnorad w całej okazałości.
Ale właśnie tak jak powiedziałem, to mogę to zrobić. Tylko nie chciałbym robić kolejnych czterech wersji godeł. Więc jeżeli któreś już Towarzysza zainteresowało, wtedy tylko to konkretne zmodyfikuję.
To zatem tak prezentuje się lekko zmodyfikowana wersja 2 godła:

Niestety nie, bo o ile ląd mogę obracać, gdyż do tego używam generatora na internecie, tak południki to jest zdjęcie, którego niezbyt mogę zmienić.
Cóż, akurat tego już nie jestem w stanie zrobić, więc możemy to przyjąć. Ewentualnie mogę Czesnorad przenieść bardziej na środek do tej kratki:

Ale inaczej nie jestem już w stanie tego z edytować. To zatem jak? Bierzemy tą wersję, którą już tu wysłałem, czy spróbować to jeszcze zmienić?
Może być zatem tak? Jest najbliżej środka, a przy tym, jest przedstawiony w całej okazałości. W Jakbym miał umieścić go z kolei na środek globu, to zostałby zasłonięty, więc proponuję te:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość