Autostrada Technowice-Złotomir-Srebrzawa + bonus

Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Autostrada Technowice-Złotomir-Srebrzawa + bonus

Post autor: Stanisław Kowalski »

Witam towarzyszy. Jak wiadomo mamy jak narazie tylko dwie autostrady (W tym te nieszczęsną autostrade Beatudzko-Niemiecką) jest to bardzo mało i musimy działać jak najszybciej. Oto moja propozycja nowej autostrady (Żółta) która przebiegałaby prze miasta takie jak Technowice, Srebrzawa, Złotomir i wiele innych mniejszych miast. Proponuje również przedłużenie autostrady Technowice-Dobromiast-Szczęściogród o narysowany przeze mnie kawałek (Fioletowy). Promiwice to również ważne nadmorskie miasto w którym mieści się choćby: Port, stocznia i gazoport. Z tej też racji uważam że przedłużenie tej autostrady do Promiwic jest konieczne
Obrazek
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Re: Autostrada Technowice-Złotomir-Srebrzawa + bonus

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Stanisław Kowalski pisze: wt lis 18, 2025 11:28 pm Witam towarzyszy. Jak wiadomo mamy jak narazie tylko dwie autostrady (W tym te nieszczęsną autostrade Beatudzko-Niemiecką) jest to bardzo mało i musimy działać jak najszybciej. Oto moja propozycja nowej autostrady (Żółta) która przebiegałaby prze miasta takie jak Technowice, Srebrzawa, Złotomir i wiele innych mniejszych miast. Proponuje również przedłużenie autostrady Technowice-Dobromiast-Szczęściogród o narysowany przeze mnie kawałek (Fioletowy). Promiwice to również ważne nadmorskie miasto w którym mieści się choćby: Port, stocznia i gazoport. Z tej też racji uważam że przedłużenie tej autostrady do Promiwic jest konieczne
Obrazek
Tak, z pewnością należy tak zrobić.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Re: Autostrada Technowice-Złotomir-Srebrzawa + bonus

Post autor: Stanisław Kowalski »

To już drugi tydzień trwania prac nad dalszą rozbudową sieci autostrad w Beatudii. Niestety ze względu na niesprzyjające warunki pogodowe praca naszych robotników nie jest na tyle wydajna i szybka jak wszyscy zakładali. Na terenie całej Beatudi widoczne są duże opady śniegu który spowalnia progres różnorakich przez całe długie dni. Prace nad autostradą trwają pomimo to choć cięzko stwierdzić kiedy droga bedzie gotowa.
Obrazek
*Budowa odcinka Szczęściogród-Promiwice
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości z kraju”