Radziecka Reprezentacja w Lidze MUP

Obrazek
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Radziecka Reprezentacja w Lidze MUP

Post autor: Robert Drenin »

Towarzysze @Obywatel ZKRR ,
Dzisiaj od Grünera dostałem wiadomość, w której zapytano się mnie, jak wygląda sytuacja z piłką nożną w ZKRR oraz czy mielibyśmy w planach mieć reprezentację w Lidze MUP.
Oczywiście jest to o tyle ważna kwestia, że już kiedyś chcieliśmy powołać naszą krajową ligę piłkarską, ale problem polega na tym, że mało osób posiadamy, aby utworzić niezbędne minimum zespołów w Xpert 11 (bo potrzebowalibyśmy 6 trenerów też, przy 5 mieszkańcach). Jednakże moglibyśmy mieć naszą reprezentację w międzymikronacyjnej lidze, gdzie wystarczył by tylko jeden trener. Tylko oczywiście pytanie, kto ma być trenerem i prowadzić Radziecą Reprezentację Piłki Nożnej?
Oczywiście taki trener miałby wtedy swój zespół i rozgrywałby dwa mecze w tygodniu podczas tej Ligii MUP itp. A myślę, że warto, bo to zawsze ciekawe może być wydarzenie dla ZKRR, jak i tutaj może też w jakiś sposób aktywność podniesie.
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Re: Radziecka Reprezentacja w Lidze MUP

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Temat monitoruje, a przy okazji wielce zachęcam. Xpert 11 nie zabiera wiele czasu, a łatwo go się "nauczyć". W dodatku obecnie jest wiele nowych ekip, więc rywalizacja z odpowiednim poziomem drużyn na pewno pomoże w rozwoju. Zachęcam!
Awatar użytkownika

I co pokusicie się Towarzysze?
Awatar użytkownika
Xawery Królikiewicz Stempel

Post autor: Xawery Królikiewicz »

Heinz-Werner Grüner pisze: ndz gru 17, 2023 7:37 pm I co pokusicie się Towarzysze?
No to może ja mogę być trenerem...
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Xawery Królikiewicz pisze: ndz gru 17, 2023 8:19 pm No to może ja mogę być trenerem...
O to świetnie, to może być Towarzysz naszym Trenerem! :)
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika
Xawery Królikiewicz Stempel

Post autor: Xawery Królikiewicz »

Zdrastwujtie! W poniższym zdjęciu przesyłam wynik meczu Towarzyskiego z Hasselandem, który nie wypadł dla nas najlepiej, ale w końcu to był nasz pierwszy mecz towarzyski z innym krajem :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika

Xawery Królikiewicz pisze: sob gru 23, 2023 9:21 pm Zdrastwujtie! W poniższym zdjęciu przesyłam wynik meczu Towarzyskiego z Hasselandem, który nie wypadł dla nas najlepiej, ale w końcu to był nasz pierwszy mecz towarzyski z innym krajem :lol:
Obrazek
Pierwsze koty za płoty, ale poczekajmy na oficjalne mecze. To będzie dopiero wyznacznik. :)
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Heinz-Werner Grüner pisze: śr gru 27, 2023 9:43 amPierwsze koty za płoty, ale poczekajmy na oficjalne mecze. To będzie dopiero wyznacznik. :)
Fakt, aż ciekawe jaki wynik osiągniemy z Hawilandem. Natomiast ciekawie też poznać wyniki meczów towarzyskich z innymi państwami. :D
Tow. Robert Drenin
Awatar użytkownika

Robert Drenin pisze: śr gru 27, 2023 6:37 pm
Heinz-Werner Grüner pisze: śr gru 27, 2023 9:43 amPierwsze koty za płoty, ale poczekajmy na oficjalne mecze. To będzie dopiero wyznacznik. :)
Fakt, aż ciekawe jaki wynik osiągniemy z Hawilandem. Natomiast ciekawie też poznać wyniki meczów towarzyskich z innymi państwami. :D
Początki na pewno nie będą łatwe, ale jest kilka nowych drużyn i to z nimi powinniście rywalizować. Hawiland również jest w zasiegu.
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Zważywszy na to, kiedy dołączyliśmy, to fakt, trochę może być trudno. Natomiast też dobrze wiedzieć, że są inne nowe drużyny, przynajmniej może być ciekawie i interesująco. :D
Tow. Robert Drenin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”