Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
To i tak po co mam odpowiadać na to pytanie. Zwłaszcza, jak sąsiada akurat mogę nie znać nawet, jeżeli też nie zawinił.
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
To i tak po co mam odpowiadać na to pytanie. Zwłaszcza, jak sąsiada akurat mogę nie znać nawet, jeżeli też nie zawinił.
Ale to i tak nie ma znaczenia, bo nie muszę o wszystkim wiedzieć, jeżeli to nie są przestępstwa dość poważne. Jednakże nie muszę też opiniować danych osób.
Dobrze, a czy uważa Towarzysz, że milicja powinna rutynowo sprawdzać mieszkania obywateli?
Z pewnością byłoby to dobre, aby zwalczać potencjalne zagrożenie, choć nie wiem, czy jest na pewno konieczne. Mogłoby być tak, że Milicja miałaby za dużo do roboty i zwiększyłoby to biurokrację.
Może nie jest to jeszcze konieczne, chyba że też miasto się dość rozrośnie i zwiększy swoją populację. Jednakże w innych miastach może się przydać zwiększona liczba Milicji (tak jak rozbudowa tych miast).
Nie wiem, ale jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że w Leocji ustala się, jak może wyglądać PKB w mikroświecie.
Tylko ciekawe, czy pomysł by się ziścił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość