Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Jeśli to ten biedny Pan z kilofem ze zdjęcia wyrył ten tunel, to jestem pełna podziwu! ?
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Jeśli to ten biedny Pan z kilofem ze zdjęcia wyrył ten tunel, to jestem pełna podziwu! ?
13 godzin temu, Femme Mystere napisał:
Tak samym kilofem taki tunel wyryć to jest wyczyn. Polać mu! Odwalił lepszą robotę niż nie jeden z nas tutaj! ?
18 godzin temu, Włodzimierz Molotin napisał:
Jakie zastosowanie posiadają te tory?
One początkowo służyły do wyprowadzenia stamtąd gruzów i potencjalnych surowców, a teraz zostaną wykorzystane jeszcze do szybszego transportu materiałów budowlanych. Po skończonej pracy i budowie zostaną usunięte.
16 godzin temu, Femme Mystere napisał:
Spokojnie, są jeszcze inny robotnicy, którzy akurat się nie uchwycili na zdjęciu, aczkolwiek to nie znaczy, że nie mógł pobić normy i wkrótce zostać potencjalnie przodownikiem pracy (tylko trzeba jeszcze ustawę o odznaczeniach i nagrodach sporządzić). ?
5 minut temu, Robert Drenin napisał:
One początkowo służyły do wyprowadzenia stamtąd gruzów i potencjalnych surowców, a teraz zostaną wykorzystane jeszcze do szybszego transportu materiałów budowlanych. Po skończonej pracy i budowie zostaną usunięte.
A w jaki sposób odbywać się będzie transport do RAC i w środku obiektu?
34 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał:
A w jaki sposób odbywać się będzie transport do RAC i w środku obiektu?
To już zależy od technologii, jaką mielibyśmy przy kończeniu RAC. Do RAC będzie można normalnie dojechać samochodem i innymi pojazdami drogowymi, jednakże w RAC będzie można przemieszczać pojazdami mniejszymi (ale też czerokołowymi), bądź też kolejką, ale to w innym miejscu, gdyż w tym tunelu będzie przechodzić RAC, w którym będą poruszać się cząstki z prędkością bliską prędkości światła.
Jeszcze nie, ale tak jak w przypadku komputerów, trzeba jeszcze je sporządzić.
Jeśli chodzi o konstrukcję budynku i tuneli, to w większości raczej tak. Co innego RAC i urządzenia elektroniczne.
To wszystko zależy od planu budynku, natomiast jest taka opcja, zwłaszcza że RAC będzie miało swoją część naziemną.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość