Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Mount Everest? Nie słyszałem. To chyba jakiś sarmacki wymysł. Ale tak. Dziewięciotysięczniki to normalność na Pollinie ?
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Mount Everest? Nie słyszałem. To chyba jakiś sarmacki wymysł. Ale tak. Dziewięciotysięczniki to normalność na Pollinie ?
4 minuty temu, Waksman napisał:
Mount Everest
To chyba takie egzotyczne danie ?
4 minuty temu, Waksman napisał:
To zatem geologia Pollinu musi być bardzo fascynująca. Ciekawe, co w przeszłości mogło doprowadzić do powstania takiej wielkości gór.
Trzeba będzie zorganizować jakąś wyprawę na najwyższy szczyt na kontynencie.
1 minutę temu, Albert Fryderyk de Espada napisał:
Trzeba będzie zorganizować jakąś wyprawę na najwyższy szczyt na kontynencie.
Jak dla mnie fajne byłoby znalezienie najwyższej góry na Pollinie i ciekawe jak wyglądałaby wyprawa na taką górę. To już naprawdę małych ilości tlenu będą.
Jedyne co wiem to że korona Nordaty jest w Muratyce, i tak samo jak pasmo górskie na którym się znajduje nie jest nazwana.
Idealna okazja.
Jeżeli Pasmo Górskie, na którym znajduje się Korona Nordaty jest nie nazwana, to można ją jakoś nazwać pod kontynent (w sensie, aby nazwa przykładowo odzwierciedlała to, że jest najwyższą górą na Nordacie). Jednakże jest to tylko przykład, gdyż ze względu na położenie Pasma Górskiego w Muratyce, może zostać nazwana przez Muratykę dowolnie.
No dobrze ale wracając do wątku głównego: Jak to będzie z Hawilandem?
3 minuty temu, Bolesław Domu Kirianóo napisał:
No dobrze ale wracając do wątku głównego: Jak to będzie z Hawilandem?
Fakt. Jakby nie patrzeć, to polityka zagraniczna Czesnoradu niczego nie zabrania, więc przeszkód nie ma. Jednakże decyzję zostawiam ostateczną @Włodzimierz Molotin.
Oczywiście, jak najbardziej zgadzam się odnośnie ambasady w naszym kraju.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość