Jak uzyskać obywatelstwo?

Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Jak uzyskać obywatelstwo ?

Post autor: Robert Drenin »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

4 godziny temu, Waksman napisał:

Cóż, technicznie rzecz ujmując "Urząd Wniosków" sam w sobie jest aplikacją, której nie da się duplikować. Nie widzę dla niej aktualnie alternatywnej nazwy, bo wg. mnie ta najbardziej oddaje jej sens, więc jedyna możliwość jaka nam pozostaje to utworzenie odpowiednich kategorii i podkategorii.

Jeśli chodzi o kategorie o podkategorie, to Towarzysz ma na myśli, że tam można utworzyć potencjalnie Podkomisariat Wniosków, czy właśnie chodzi o to, co wyżej już wspominałem, czyli jeżeli się nie będzie dało, to podpięcie Wniosku o obywatelstwo Czesnoradu w Urzędzie Wniosków?

Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Jeżeli dobrze zrozumiałem to stworzenie kopii Urzędu Wniosków było by co najmniej problematyczne. Ale stworzenie podkategorii dla wniosków Czesnoradu już prędzej można zrealizować.

ObrazekObrazekObrazek
Waksman Stempel

Post autor: Waksman »

28 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał:

Jeżeli dobrze zrozumiałem to stworzenie kopii Urzędu Wniosków było by co najmniej problematyczne. Ale stworzenie podkategorii dla wniosków Czesnoradu już prędzej można zrealizować.

O to to, lepiej tego wytłumaczyć nie mogę.

Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Post autor: Robert Drenin »

W dniu 11.06.2022 o 13:44, Waksman napisał:

O to to, lepiej tego wytłumaczyć nie mogę.

To jeżeli dobrze rozumiem, że można stworzyć podkategorię "Podkomisariat Wniosków", to takie rozwiązanie pasuje nam. Aczkolwiek myślałem też, czy by właśnie nie zrobić jeszcze podkategorii naszych już istniejących Podkomisariatów (typu Podkomisariat Wniosków Cywilnych).

Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszelkie pytania”