Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
A, ok. To teraz przynajmniej już wszystko zostało wyjaśnione itd.
Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
A, ok. To teraz przynajmniej już wszystko zostało wyjaśnione itd.
Centrum Naukowe, czyli miejsce, które będzie przedstawiało niektóre proste (bądź niedokońca takie proste) eksperymenty naukowe. To będzie też miejsce promowania nauki i być może przyszłych miejsc spotkań naukowych.
No dobrze, ale to wydaje się takie bezużyteczne zwykle. Wydaje się jakby miałoby być ono używane tylko czasem, a jak wyglądałaby kadra personelu tego budynku?
To wszystko z pewnością zależy od samego przeznacznia budynku. Jako centrum nauki byłoby pewnego rodzaju atrakcją turystyczną i miejscem popularyzacji nauki. A przy okazji można by tworzyć tam kongresy i sympozja naukowe. Natomiast co do kadry personelu, to zależy o co Towarzyszowi konkretnie też chodzi. Bo jakby nie patrzeć, muszą tam pracować osoby, które dbałyby o wystawy i o porządek (w sensie fizycznym i prawnym).
(A tak na marginesie, to nie uważa Towarzysz, że debatowanie nad budynkiem w wątku przeznaczonym dla znaczków pocztowych, nie jest bynajmniej dziwne? Spróbujmy to zostawić może na otwarcie, albo w wątku, w którym dojdzie do otwarcia I Siostry).
Ale Towarzyszu, musimy pewien porządek zachować i nie możemy w wątkach nie przeznaczonych pisać też za dużo, bo się potem śmietnik robi. Ja proponuję albo w Radzie porozmawiać o tym, albo w innym do tego wątku. Ja żeby dalej nie zaśmiecać, to ja Towarzyszowi już w tym wątku nie odpiszę, co najwyżej w innym możemy.
(A powodem tego jest fakt, że kiedy tutaj ludzie mogą spokojnie zgłaszać znaczki, to ustalamy w wątku z znaczkami funkcje budynku ze znaczka. Jak według mnie takie rzeczy zatem powinny być ustalane nie na Poczcie, tylko w Radzie).
15 godzin temu, Włodzimierz Molotin napisał:
To proszę o przekierowanie mnie do odpowiedniego wątku.
To albo tutaj, albo nowy wątek gdzieś w polityce lub w Radzie Komisarzy Ludowych.
To poproszę więc o nowy wątek, gdyż ten który Towarzysz podał posiadał tematykę jedynie osiedla.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość