Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
Produkcja poszczególnych republik związkowych
- Robert Drenin • Stempel
Re: Produkcja poszczególnych republik związkowych
Oczywiście, tylko chciałem się dowiedzieć, czy ta lista w ogóle będzie publiczna, ponieważ fajnie byłoby również poznać daną produkcję w poszczególnych Kolektywistycznych Republikach Rad.
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
- Włodzimierz Molotin • Stempel
- Robert Drenin • Stempel
A to bardzo się cieszę, ale to w takim razie spodziewać się listy w formie pdf, czy innej?
Tow. Robert Drenin
Były Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych ZKRR
Były Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Towarzysze, pragnę oznajmić, iż mechanizm spisu jest już gotowy. Będzie on działał niezawodnie i okazywać będzie nam stan naszej produkcji krajowej. Jedyne czego teraz potrzeba to spis wszystkich fabryk w kraju oraz ich dane. Nie obawiajcie się jednak! Poprzedni patent na wyliczanie danych był zbyt skomplikowany i odpychający. Najnowszy pomysł działa i będzie dziecinnie prosty.
Liczę że wspólnie pchniemy naszą produkcję krajową do przodu!
Liczę że wspólnie pchniemy naszą produkcję krajową do przodu!
- Aleksej Reutow • Stempel
A jeśli można wiedzieć, to na czym będzie się opierać?
Będzie to zautomatyzowany spis produkcji każdej z fabryk i zakładów w naszym kraju oraz bilans surowcowy naszej wielkiej ojczyzny.
- Aleksej Reutow • Stempel
Ale nie no, właśnie chodzi mi o tą automatyzację. W jaki sposób Towarzysz chcę to zrobić praktycznie, by działało.
Podczas budowy przez republikę fabryki lub zakładu będzie nakaz wpisu jej do rejestru zakładów. Dodatkowo władze republiki będą musiały podać jedynie 2/3/4 zmiane, w zależności od zakładu. Zmienne te nie są trudnymi do określenia, gdyż dodatków stworzyłem "poradnik" z gotowymi opcjami do wyboru. Po wprowadzeniu danych do rejestru, system sam oblicza zapotrzebowanie zakładu, jego produkcję, co od razu jest przenoszone automatycznie do spisu krajowej produkcji, gdzie znajduje się również bilans surowców w naszym kraju. Jest to mechanizm prosty, przyjemny i bardzo satysfakcjonujący. Liczę że może to wpłynąć na chęć republik do rozbudowy swoją prostotą.
Podczas budowy przez republikę fabryki lub zakładu będzie nakaz wpisu jej do rejestru zakładów. Dodatkowo władze republiki będą musiały podać jedynie 2/3/4 zmiane, w zależności od zakładu. Zmienne te nie są trudnymi do określenia, gdyż dodatków stworzyłem "poradnik" z gotowymi opcjami do wyboru. Po wprowadzeniu danych do rejestru, system sam oblicza zapotrzebowanie zakładu, jego produkcję, co od razu jest przenoszone automatycznie do spisu krajowej produkcji, gdzie znajduje się również bilans surowców w naszym kraju.
Projekt może już zostać tak na prawdę wprowadzony, lecz brakuje mi wielu danych z Brodrii i Kucelgradu. W dodatku postaram się stworzyć w Brodrii i Kucelgradzie temat każdego wybudowanego zakładu i kopalni.
Projekt może już zostać tak na prawdę wprowadzony, lecz brakuje mi wielu danych z Brodrii i Kucelgradu. W dodatku postaram się stworzyć w Brodrii i Kucelgradzie temat każdego wybudowanego zakładu i kopalni.
Ogłasza się pierwszy publiczny raport produkcji krajowej.
Rejestr odzwierciedla na chwilę obecną jedynie produkcję Czesnoradzkiej KRR. Jest on zgodny w około 75% ze stanem faktycznym produkcji. Po uzupełnieniu produkcji z reszty kraju będzie on w pełni móc odzwierciedlać realia.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości