Wieści ze świata

Awatar użytkownika
Łukasz Benedykt Skrzynecki Stempel

Wieści ze świata

Post autor: Łukasz Benedykt Skrzynecki »

Wątek służący na dzielenie się wieściami ze świata.

Jako że mam w zwyczaju przeglądać fora różnych państw, to ostatnio natrafiłem na dość ciekawe wieści dotyczące Beatudii. IBOP (Instytut Badania Opinii Społecznej) Cesarstwa Rusowii przeprowadził ostatnio ankietę dotyczącą powołania organizacji międzynarodowej wspólnie z nami. Nie zauważyłem ażeby ta kwestia była poruszana tutaj. Aczkolwiek być może Prezydent toczy jakieś rozmowy. Niemniej co uważacie Towarzysze o tym pomyśle? Niewątpliwie zwiększyłoby to pozycję Beatudii na kontynencie.

Link do ankiety: https://rusowia.ct8.pl/viewtopic.php?f=51&p=9898#p9898
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Re: Wieści ze świata

Post autor: Stanisław Kowalski »

Obecnie na naszym forum też jest taka ankieta. Oto link do niej:
viewtopic.php?t=1739
Odpowiadając na pytanie czy zwiększyło by to naszą pozycje na kontynencie. Napewno poprawie ulegną nasze stosunki dyplomatyczne z Rusowią co mnie bardzo cieszy, sama Beatudia może zyskać trochę rozgłosu na kontynencie
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Re: Wieści ze świata

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Łukasz Benedykt Skrzynecki pisze: ndz wrz 07, 2025 4:29 pm Wątek służący na dzielenie się wieściami ze świata.

Jako że mam w zwyczaju przeglądać fora różnych państw, to ostatnio natrafiłem na dość ciekawe wieści dotyczące Beatudii. IBOP (Instytut Badania Opinii Społecznej) Cesarstwa Rusowii przeprowadził ostatnio ankietę dotyczącą powołania organizacji międzynarodowej wspólnie z nami. Nie zauważyłem ażeby ta kwestia była poruszana tutaj. Aczkolwiek być może Prezydent toczy jakieś rozmowy. Niemniej co uważacie Towarzysze o tym pomyśle? Niewątpliwie zwiększyłoby to pozycję Beatudii na kontynencie.

Link do ankiety: https://rusowia.ct8.pl/viewtopic.php?f=51&p=9898#p9898
Myślę, że taka organizacja z pewnością wpłynęłaby pozytywnie na życie Vaarlandu, również w kontekście wspomnianej w linku marginalizacji mniejszych i młodszych państw.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości zza granicy”