Dni Postępu 2024 [ZAKOŃCZENIE]

Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Dni Postępu 2024 [ZAKOŃCZENIE]

Post autor: Robert Drenin »

Szanowni Towarzysze i Goście Zagraniczni!
Czas Dni Postępu 2024 już definitywnie dobiegł końca. Wraz z zakończeniem się ankiety dotyczącej najlepszego stanowiska zakończyły się właśnie tytułowe Dni Postępu 2024!

Mam nadzieję, że taka forma bardzo Towarzyszom i Szanownym pasowała i że wyjątkowo dobrze się wszyscy bawili. Oczywiście nagrody za najlepsze stanowisko zostały wręczone, jednakże pozwolę sobie wymienić zwycięsców.

Oczywiście nagroda główna, czyli 3000 ₽, trafia do @Prokrustir! Zdobył on zawrotny wynik 64% wszystkich głosujących, także wielkie brawa!
Z kolei nagroda za drugie miejsce, wynosząca 2000 ₽, trafia do @Femme Mystere! Może i Quiz poszedł jak poszedł, ale mam nadzieję, że wynik ankiety z kolei już zadowala!
No i nagroda za trzecie miejsce, która wynosi 1500 ₽, trafia do @Albert Fryderyk de Espada! Tutaj chyba zbytnio zaskoczenia nie ma, ponieważ Albert mimo wszystko dużo wnosi w naukę w mikroświecie, a przynajmniej w jej aspekt techniczny, który jest oczywiście nie mniej ważny, od typowych nauk!

Także brawa dla zwycięzców i tegoroczne Dni Postępu możemy już oficjalnie zakończyć. Zatem i mam nadzieję - do zobaczenia na Dniach Postępu za rok w Muratyce! :D
Tow. Robert Drenin/Тов. Роберт Дренин
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych
Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Prokrustir Stempel
Kontakt:

Re: Dni Postępu 2024 [ZAKOŃCZENIE]

Post autor: Prokrustir »

Niech sznurka do snopowiązałek nigdy Wam nie braknie !

Więść o wygranej w głosowaniu to historyczne wydarzenie - niezwykle ważne dla odtwarzającej się społeczności wirtualnych wikingów. Mądrość Odyna pozwoliła nam przeprowadzić tak udane warsztaty.
Prokrustir I Siwy
Król Gamellandu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dni Postępu 2024”