Plac gier i zabaw

Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Plac gier i zabaw

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Towarzysze!
Z okazji 22 lipca - święta utworzenia Beatudzkiej Republiki Demokratycznej, otwieramy plac gier i zabaw, który będzie służył mieszkańcom Beatudii.
Niech żyje Dobromiast!
Niech żyje BRD!
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika

Re: Plac gier i zabaw

Towarzysze, trzeba jakoś rozruszać to miejsce. Jakieś propozycje? Przede wszystkim chciałbym wiedzieć, czego oczekujecie od tego miejsca, byście przedstawili swoje propozycje gier i zabaw, jakie można by tu urządzić. Fajnie by było, gdyby to miejsce posłużyło jak największej ilości osób :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pankracy Lewicki Stempel

Post autor: Pankracy Lewicki »

Nie wiem, jak dobrze orientujecie się w postaciach mikronacyjnych, ale mam propozycję zabawy – „Zgadnij kto to”. Zasady są proste: na podstawie opisu trzeba odgadnąć osobę. Na początek możemy zacząć od wersji krajowej.
Awatar użytkownika

Łukasz Benedykt Skrzynecki pisze: pt wrz 12, 2025 11:17 am Nie wiem, jak dobrze orientujecie się w postaciach mikronacyjnych, ale mam propozycję zabawy – „Zgadnij kto to”. Zasady są proste: na podstawie opisu trzeba odgadnąć osobę. Na początek możemy zacząć od wersji krajowej.
Myślę, że to świetny pomysł
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dobromiast”