Konkurs na mundur

Awatar użytkownika
Petrenko Zosiolin Stempel

Konkurs na mundur

Post autor: Petrenko Zosiolin »

Witajcie towarzysze i towarzyszki dnia dzisiejszego chciałbym ogłosić konkurs na zaprojektowanie munduru dla Beatudzkiej armii Ludowej

Zasady konkursu

- Prace będą oceniane punktowo od 1 do 5 w różnych kategoriach takich jak kreatywność, wygląd i praktyczność (maks pkt to 15)
- Mundur ma się trzymać ustalonych norm mundurowych dnia 27.02.2026
- Praca musi mieć przynajmniej 2 wersję bojową i galową jeśli ktoś czuje się na siłach może spróbować zaprojektować mundury dla poszczególnych gałęzi BAL
- Praca może być w każdym formacie na kartce, grafika komputerowa lub AI (za pracę AI będą odejmowane pkt od kreatywności.)
-prace należy umieszczać pod tym wątkiem

Do dzieła obywatele!

Prace przesyłać do końca marca
Ostatnio zmieniony sob lut 28, 2026 7:30 pm przez Petrenko Zosiolin, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Re: Konkurs na mundur

Post autor: Stanisław Kowalski »

Ok zasady konkursu wydają się zrozumiałe. Pytanie tylko czy konkurs jest tutaj potrzebny? Z każdym konkursem dostajemy coraz to mniej prac wiec jaka jest szansa że ktokolwiek przygotuje coś tym razem? Poza tym Towarzysz@Karl von Schwarzengrau już zaproponował mi zaprojektowanie mundurów. A wszyscy wiemy że pan generał nas w tej kwestii nie zawiedzie. Wpbec tego chciałbym was spytać. Robimy ten konkurs? Czy to niech Generał Schwarzengrau to załatwi?
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika

Patrząc na aktualną aktywność BRD myślę że najlepiej jak generał zaprojektuje nasze mundury oczywiście trzymając się norm
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Post autor: Stanisław Kowalski »

Nawet gdyby aktyqność była większa to wątpie że ktoś by sie zainteresował tym konkursem. Jeszcze vo sądzi o tym @Mateusz Brzęczyszczykiewicz ?
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Cóż, nie wiem. Myślę że kilka osób może się zainteresuje. W miarę możliwości może udział w nim wezmę również ja, jeśli będę miał pomysł. Z pewnością również warto byłoby dodać, do kiedy należy przesyłać swoje prace.
Awatar użytkownika

A więc czy powinniśmy poinformować obywateli Beatudi o konkursie wysyłając legendarną komendę @everyone?
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Petrenko Zosiolin pisze: sob lut 28, 2026 7:30 pm A więc czy powinniśmy poinformować obywateli Beatudi o konkursie wysyłając legendarną komendę @everyone?
Na dc sądzę że jak najbardziej :)
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości z kraju”