Naród ciszy- wiadomości do redakcji

Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Naród ciszy- wiadomości do redakcji

Post autor: Stanisław Kowalski »

W tym wątku drodzy obywatele możecie pisać o swoich problemach. Zostaną one później poruszone w audycji "naród ciszy" gdzie pan prowadzący postara się pomóc :D
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Re: Naród ciszy- wiadomości do redakcji

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Witam. Mój problem jest natury technicznej.
Chyba popsuło mi się radio, bo niby jest ustawione na odbieranie audycji, a słychać tylko szum... I nic więcej :(. Co powinienem zrobić? Nadmienię jedynie, że już je resetowałem. Najlepsza metoda świata, czyli uderzanie ręką również nie przyniosła skutków. Czy powinienem reklamować radio, czy to audycja jest wierna swojej nazwie?
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
Awatar użytkownika
Stanisław Kowalski Stempel

Post autor: Stanisław Kowalski »

Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: pn lut 16, 2026 11:28 pm Witam. Mój problem jest natury technicznej.
Chyba popsuło mi się radio, bo niby jest ustawione na odbieranie audycji, a słychać tylko szum... I nic więcej :(. Co powinienem zrobić? Nadmienię jedynie, że już je resetowałem. Najlepsza metoda świata, czyli uderzanie ręką również nie przyniosła skutków. Czy powinienem reklamować radio, czy to audycja jest wierna swojej nazwie?
No cóż. Dzieje sie dlatego że audycja została anulowana. Z racji że wszystko wróciło do normy dużo szybciej niż to zakładaliśmy to stwierdziłem że jest zbędna
Stanisław Kowalski
Prezydent Beatudzkiej Republiki Demokratycznej i II Sekretarz LPS
Awatar użytkownika
Mateusz Brzęczyszczykiewicz Stempel

Post autor: Mateusz Brzęczyszczykiewicz »

Stanisław Kowalski pisze: ndz lut 22, 2026 8:10 pm
Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: pn lut 16, 2026 11:28 pm Witam. Mój problem jest natury technicznej.
No cóż. Dzieje sie dlatego że audycja została anulowana. Z racji że wszystko wróciło do normy dużo szybciej niż to zakładaliśmy to stwierdziłem że jest zbędna
Czy przy ewentualnych przyszłych kryzysach aktywności zamierza Towarzysz ją reaktywować? Swoją drogą, myślę że należałoby bardziej wyjaśnić jej ideę jak i w ogóle czym ona ma być. Bo jeśli tego nie powiemy dokładniej naszym obywatelom, to sami chyba nie będą wiedzieli o czym pisać. Rozumiem, że o jakiś swoich problemach, ale wciąż myślę że większość ludzi o tej audycji nawet nie słyszała. Trzeba jakoś dotrzeć z tym do ludzi.
Obrazek
I Sekretarz LPS i Premier
Beatudzkiej Republiki Demokratycznej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości z kraju”