Kasa Sklepowa

Awatar użytkownika
Włodzimierz Molotin Stempel

Kasa Sklepowa

Post autor: Włodzimierz Molotin »

W wątku tym umieszczone zostaną wszystkie informacje na temat możliwości nabywania zwierząt, oraz obywatele będą mogli nabywać zwierzęta u Tow. Molotina.
Awatar użytkownika

Re: Kasa Sklepowa

Regulamin i informacje:
1, Sprzedaż Królaka jest możliwa do domostwa miejskiego.
2,
3,
4,
5,

Lista zwierząt:

- Królak - 60 ₽

Lista produktów:

- Siano (paczka 400 g) - 10 ₽

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Tak się przechadzam ulicami Nowańska i zaciekawił mnie plakat - "Matko nie żałuj dziecku królaka". Sęk w tym, że papier nosił ślady warunków pogodowych i owego królaka nie było na obrazku. Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak wygląda to zwierzę? Chętnie zakupił bym sporą ilość by rozpocząć hodowlę we własnycm kraju.

W mojej głowie w całości wygląda to tak:
Obrazek
Awatar użytkownika

Już odpowiadam. Informacje oraz zdjęcie królaka są dostępne w Instytucie Badań Organizmów Żywych. Jeżeli chodzi o możliwy eksport tegoż zwierzęcia to jak najbardziej, chodź Komisariat Ludowy Planowania Gospodarczego posiada wymaga pewnych reguł w takowej wymianie.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Włodzimierz Molotin pisze: sob sty 18, 2025 11:49 pm Już odpowiadam. Informacje oraz zdjęcie królaka są dostępne w Instytucie Badań Organizmów Żywych. Jeżeli chodzi o możliwy eksport tegoż zwierzęcia to jak najbardziej, chodź Komisariat Ludowy Planowania Gospodarczego posiada wymaga pewnych reguł w takowej wymianie.
Poproszę o umożliwienie wizyty w IBOŻ. Niestety z racji słabego rozeznania nie jest mi znana lokalizacja tegoż. Herr Kamerad prosiłbym o link.

Co do drugiej części wypowiedzi Pierwszego Towarzysza to rozumiem wymagania Komisariatu Ludowego Planowania Gospodarczego i jestem świadom, że wymiana musi podlegać pełnej kontroli. Ze swojej strony również, jako przedstaiwciel Kotliny Edelweiss możemy zaproponować gatunki zwierząt nieobecne na lądach ZKRR, jednocześnie, które będą w stanie sprostać zainteresowaniu Herr Kamerad Molotina. Także Towarzyszu, czegóż Wam potrzeba? Jeleliowatych czy może ptactwa? Co tam sobie zażyczycie.
Awatar użytkownika

Lokalizacja IBOŻ: viewforum.php?f=267
A na temat handlu można porozmawiać w tym wątku: viewtopic.php?t=542
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklep Zoologiczny "KomZoo"”