Wyniki Rajdów ZKRR

Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Re: Wyniki Rajdów ZKRR

Post autor: Robert Drenin »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Towarzysze,
minął już finał Rajdowych Mistrzostw Monarchii Austro-Węgierskiej, który odbył się oczywiście w samej Monarchii.
Niestety, mnie osobiście nie poszedł już najlepiej finał, gdyż zająłem 13 miejsce, jednakże @Sheldon Anszlus Lovelace zajął już 9 miejsce, dzięki czemu Drużyna Czerwonego Sztandaru zyskała dodatkowe punkty w klasyfikacji końcowej.

Tym samym w klasyfikacji generalnej, osobiście zająłem miejsce 12, ale Drużyna Czerwonego Sztandaru zdobyła już 9 miejsce spośród wszystkich drużyn.

Poniżej zamieszczam ostatnią blachę tego sezonu, którą przekazaną mi w związku z uczestnictwem w rajdzie:
Obrazek
Tow. Robert Drenin/Тов. Роберт Дренин
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych
Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Re: Wyniki Rajdów ZKRR

Post autor: Robert Drenin »

Najnowszy sezon RMAW rozpoczął się jakże ciekawym Rajdem Teutońskim, choć niestety nie mieliśmy dużo szczęścia. Zajęliśmy 15 miejsce z 16, co chyba jest na razie najgorszym wynikiem z dotychczasowych, no ale zdarza się kiedyś. Miejmy nadzieję, że kolejne będą już lepiej wyglądać. Załączam również blachę, którą otrzymałem wraz z uczestniczeniem w tymże rajdzie:
Obrazek
Tow. Robert Drenin/Тов. Роберт Дренин
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych
Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”