MUP - serwis informacyjny
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
MUP - serwis informacyjny
WAŻNA WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI!
Mundial w Lumerii zagrożony! W obliczu zastoju na forum królestwa, jego obywatele poważnie zastanawiają się czy nie zrezygnować z organizacji najważniejszej imprezy trójsezonia. Trener kadry Pierre-Frédéric de Albercique jasno dał do zrozumienia, że uda się tylko w przypadku połączenia sił. Z tego co udało mi się ustalić, to Jean-Marie Le Pénis nie jest w stanie powrócić w najbliższym czasie i wspomóc organizację. Jednocześnie warto podjąć męską, choćby i tą przykrą decyzję. Czas goni. Jestem na razie w fazie rozmów, ale czekać za długo nie możemy.
Musimy mieć świadomość, że dla fanów piłki kopanej to mundial jest tym co kochamy najbardziej. Odkąd przejąłem administrowanie ligą MUP w systemie Xpert11 takowa impreza zawsze była świetnie przygotowana od zaplecza fabularnego. Począwszy od austro-węgierskiego, poprzez leocki, sarmacki oraz wspólne wydarzenie insulijsko-winkulisjkie, aż do teraz. Nie mogę więc dopuścić do takiej sytuacji, że fabularnie mistrzostwa się nie odbędą. Cała ta otoczka to prawdziwe clu. Klimatyczne przygotowanie imprezy pomimo, że trenerzy nie do końca są tego świadomi (część z nich żyje w innym wymiarze, a szkoda) to coś co może znakomicie wypromować czy to samą mikronację, czy persony się tym zajmujące.
Chciałbym zatem zaproponować, że jeśli Lumeria nie podejmie ostatecznej decyzji, lub po prostu zrezygnuje z prowadzenia imprezy, w pierwszej kolejności organizacja jej należy się Niemcom, jako kontrkandydatom w rywaliacji o to miano kilka miesięcy temu. Jeśli nie wyrażą zgody, to już po cichu pojawiają się dwie opcje. Na ten moment czekamy jednak na "spięcie czterech liter" Lumeryjczyków. Czy jasno dadzą sygnał do działania nam, czy w co mocno wierzę sami podejmą się ostrej walki z czasem.
Mundial w Lumerii zagrożony! W obliczu zastoju na forum królestwa, jego obywatele poważnie zastanawiają się czy nie zrezygnować z organizacji najważniejszej imprezy trójsezonia. Trener kadry Pierre-Frédéric de Albercique jasno dał do zrozumienia, że uda się tylko w przypadku połączenia sił. Z tego co udało mi się ustalić, to Jean-Marie Le Pénis nie jest w stanie powrócić w najbliższym czasie i wspomóc organizację. Jednocześnie warto podjąć męską, choćby i tą przykrą decyzję. Czas goni. Jestem na razie w fazie rozmów, ale czekać za długo nie możemy.
Musimy mieć świadomość, że dla fanów piłki kopanej to mundial jest tym co kochamy najbardziej. Odkąd przejąłem administrowanie ligą MUP w systemie Xpert11 takowa impreza zawsze była świetnie przygotowana od zaplecza fabularnego. Począwszy od austro-węgierskiego, poprzez leocki, sarmacki oraz wspólne wydarzenie insulijsko-winkulisjkie, aż do teraz. Nie mogę więc dopuścić do takiej sytuacji, że fabularnie mistrzostwa się nie odbędą. Cała ta otoczka to prawdziwe clu. Klimatyczne przygotowanie imprezy pomimo, że trenerzy nie do końca są tego świadomi (część z nich żyje w innym wymiarze, a szkoda) to coś co może znakomicie wypromować czy to samą mikronację, czy persony się tym zajmujące.
Chciałbym zatem zaproponować, że jeśli Lumeria nie podejmie ostatecznej decyzji, lub po prostu zrezygnuje z prowadzenia imprezy, w pierwszej kolejności organizacja jej należy się Niemcom, jako kontrkandydatom w rywaliacji o to miano kilka miesięcy temu. Jeśli nie wyrażą zgody, to już po cichu pojawiają się dwie opcje. Na ten moment czekamy jednak na "spięcie czterech liter" Lumeryjczyków. Czy jasno dadzą sygnał do działania nam, czy w co mocno wierzę sami podejmą się ostrej walki z czasem.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
Re: MUP - serwis informacyjny
Cesarstwo Niemiec oficjalnie przejmuje prawa do organizacji XXV V-Mundialu!
W obliczu kryzysu Krolestwa Lumerii, a także braku woli realizacji projektu nie miałem innego wyjścia jak przekazać je innej mikronacji. Do konkursu o organizację imprezy "biły" się Niemcy, które były poniekąd przygotowane od sfery mentalnej oraz "zaplecza technicznego".
Obu mikronacjom życzę powodzenia, jednym w realizacji tak ważnego przedsięwziecia, drugim w odbudowie własnej świadomości oraz sił by to mogły uczynić. Trzymam kciuki i kibicuje!
Widzimy się w marcu na XXV MUP Mikrowelt-Meisterschaft 1924!
- Robert Drenin • Stempel
No to się porobiło...
Gdzieś widziałem raz komentarz w Księstwie Sarmacji, że Niemcom nie pisany był mundial, aczkolwiek po tejże sytuacji, można wręcz przeciwne wrażenie odczuć.
Gdzieś widziałem raz komentarz w Księstwie Sarmacji, że Niemcom nie pisany był mundial, aczkolwiek po tejże sytuacji, można wręcz przeciwne wrażenie odczuć.
Tow. Robert Drenin/Тов. Роберт Дренин
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych
Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
- Friedrich von Baden • Stempel
W związku z tym, że Cesarstwo Niemieckie zostało wybrane oficjalnym gospodarzem XXV V-Mundialu, ruszyły ponownie solidne przygotowania, tym razem już pod samą imprezę. Dlatego też rozpoczął się proces zbierania sponsorów v-mundialu, a także od wczoraj można zgłaszać swoje propozycje na maskotkę mundialu, tudzież na imię dla już zgłoszonych. Zapraszamy do współpracy oraz wspólnej zabawy.
- Robert Drenin • Stempel
Oczywiście, może i nawet ZKRR zostanie.
Tow. Robert Drenin/Тов. Роберт Дренин
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych
Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Panie i Panowie,
Wczoraj z lekkim poślizgiem rozpoczęło się głosowanie na wygląd oraz imię dla Maskotki XXV V-Mundialu: https://cesarstwoniemieckie.eu/viewtopi ... 8155#p8155
Głosy oddajemy do 29 lutego włącznie!
Zapraszam wszystkich do głosowania!
@Zarejestrowani użytkownicy @Obywatel ZKRR
Wczoraj z lekkim poślizgiem rozpoczęło się głosowanie na wygląd oraz imię dla Maskotki XXV V-Mundialu: https://cesarstwoniemieckie.eu/viewtopi ... 8155#p8155
Głosy oddajemy do 29 lutego włącznie!
Zapraszam wszystkich do głosowania!
@Zarejestrowani użytkownicy @Obywatel ZKRR
Panie i Panowie,
Dziś rozpoczął się konkurs na nazwę dla Oficjalnej Piłki XXV V-Mundialu: https://cesarstwoniemieckie.eu/viewtopic.php?t=641
Termin zgłoszeń 10 marca 1924 roku włącznie.
Dzień później zaczniemy głosowanie!
Zapraszam wszystkich do zgłaszania swoich propozycji a później głosowania!
@Obywatel ZKRR
Dziś rozpoczął się konkurs na nazwę dla Oficjalnej Piłki XXV V-Mundialu: https://cesarstwoniemieckie.eu/viewtopic.php?t=641
Termin zgłoszeń 10 marca 1924 roku włącznie.
Dzień później zaczniemy głosowanie!
Zapraszam wszystkich do zgłaszania swoich propozycji a później głosowania!
@Obywatel ZKRR
Rozpoczęło się finalne głosowanie na Maskotkę XXV V-Mundialu.
Do ostatecznego starcia stanęły dwie kandydatury:
1) Herr Meow
2) Orzeł Klippi
@Obywatel ZKRR
Do ostatecznego starcia stanęły dwie kandydatury:
1) Herr Meow
2) Orzeł Klippi
@Obywatel ZKRR
Głosowanie na nazwę dla Oficjalnej Piłki XXV V-Mundialu trwa:
Niechaj wygra najlepsza opcja!
Niechaj wygra najlepsza opcja!
Uwaga. Ostatnia możliwość zostania sponsorem XXV. V-Mundialu !
https://cesarstwoniemieckie.eu/viewtopic.php?t=634
Termin upływa w piątek (22.03.2024).
https://cesarstwoniemieckie.eu/viewtopic.php?t=634
Termin upływa w piątek (22.03.2024).