Przywitanie

Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

Przywitanie

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Dobry wieczór!

Cieszę się, że mogłam w końcu przybyć do Was z pięknej Sarmacji! Mam nadzieję, że teraz będę mogła lepiej poznać Wasze państwo i może czasami się odezwać :D Na razie z przyjemnością wezmę skromny udział w Dniach Postępu :)
Witam jeszcze raz i pozdrawiam! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

Re: Przywitanie

Post autor: Robert Drenin »

Fatima Popow-Chojnacka pisze: czw lis 07, 2024 6:35 pm
Dobry wieczór!

Cieszę się, że mogłam w końcu przybyć do Was z pięknej Sarmacji! Mam nadzieję, że teraz będę mogła lepiej poznać Wasze państwo i może czasami się odezwać :D Na razie z przyjemnością wezmę skromny udział w Dniach Postępu :)
A ja również się cieszę, że zdecydowała Szanowna przybyć do naszych skromnych progów! Może kiedyś akurat zdarzy się tak, że nawet kiedyś Sarmacja i ZKRR nawiążą oficjalne stosunki dyplomatyczne. :D
Tow. Robert Drenin/Тов. Роберт Дренин
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych
Przewodniczący Rady Brodryjskiej Kolektywistycznej Republiki Rad
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

Re: Przywitanie

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Robert Drenin pisze: czw lis 07, 2024 9:11 pm
Fatima Popow-Chojnacka pisze: czw lis 07, 2024 6:35 pm
Dobry wieczór!

A ja również się cieszę, że zdecydowała Szanowna przybyć do naszych skromnych progów! Może kiedyś akurat zdarzy się tak, że nawet kiedyś Sarmacja i ZKRR nawiążą oficjalne stosunki dyplomatyczne. :D
Kto wie, kto wie.. Można pomyśleć o tym :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”